Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

BenQ PD2500Q - dizájner monitor


A BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak. - 2017.07.27.

 

BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak.

A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, ma mutatja be első, egyedileg kalibrált monitorát a PD2500Q dizájner monitort. A gyártás során, a mérnökök által tett kalibrációval 100%-ban sRGB és Rec. 709 színpontosság érhető el. Ezeken felül a BenQ bejelenti, hogy minden PD sorozatú dizájner monitora professzionális gyári kalibrációt követően kerül ki a gyártásból.

“A PD2500Q monitor egy elkötelezettségi nyilatkozatnak is felfogható, amely is a BenQ kinyilatkoztatása afelé, hogy optimalizálja a professzionális megjelenítők teljesítményét,” mondta Conway Lee a BenQ Corporation elnöke. “Az egyedi szín-kalibrációval kapcsolatos munkaerő-beruházásunk biztosítja, hogy a PD sorozatú monitorok pontos megjelenítési részletei lehetőséget adjanak a tervezőknek, hogy tökéleteset alkothassanak.”

Referencia tanúsítvány a szín- és képteljesítményben
A PD2500Q 25” 2K QHD (2560x1440) LED IPS panel felbontása kihozza a legfinomabb részleteket, szuper tisztaság és mélység mellett munkájából. Az abszolút tervezői bizalom elnyerése érdekében a PD2500Q monitor 100%-ban sRGB és Rec. 709 színhelyességgel bír, valamint megfelel a Technicolor Color Certification, Hollywoodban és a szórakoztatóiparban alkalmazott színsztenderdeknek. Az egyedi gyári kalibrációval előállított pontos konzisztencia, a megbízható színteljesítmény garantálható, hogy minden egyes PD2500Q monitor megfelel a szigorú Delta-E és Gamma eltéréseknek, amelyről kalibrációs riport is bizonyosságot ad.

A PD2500Q rengeteg, kifejezetten tervezők számára kifejlesztett, okos eszközt kínál, beleértve a következő speciális üzemmódot:

CAD/CAM üzemmód: kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.
Animáció üzemmód: megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finom hangolható a munka anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.
Sötétszoba üzemmód: a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

A PD2500Q sarkított formája, ultra-vékony kerete maximalizálja a munkaterületet, minimális lábnyommal. Ideális dual-monitor felhasználáshoz, ahol szárnyalhat a kreativitás. A monitor széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor megnöveli a termelékenységet és a sokoldalúságot. A PD2500Q láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatása segítségével több-monitoros környezetben is megállja a helyét. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q bármilyen Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására képes.
 



Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: Benq, Benq PD2500Q , dizájner monitor, srgb,

Kapcsolódó hírek:




Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?



Kérdések - Összes kérdés

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

- T. ArmaCash!
A kasszafióknál mit jelent a 6V nyitófeszültség?
Köszönettel:
Pintér Sándor

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?